Sider

lørdag 11. februar 2012

Michelin mannen

Hmm, jakka fra MbyM så ikke helt bra ut - med meg inni. Skjønte såpass at jeg skulle prøve den før jeg sydde den sammen.  Denne blir rekt opp. Jeg vil ikke se ut som Michelin mannen hvis jeg ikke må. Nå har jeg masse Sulka fra Mirasol Du store alpakka til overs.  Garnet er veldig godt å strikke av, så noe må det bli.Vest kanskje??? Tips om oppskrifter til dette garnet mottas med takk.
Michelin armer
Ganske fin fra sida

Enda mer Michelin arma
Sånn skulle den bli
Æ syns du e fin æ....

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg ser med en gang at jakken hadde sett bedre ut dersom ermene hadde rillene på langs istedet - om du skjønner. Da hadde uttrykket på jakka sett smalere ut. Synd du rekte opp, for jeg synes jakka var veldig fin til deg foran.

Lykke til med nytt prosjekt :-)

Mette sa...

Heilt einig i at problemet er ermene. I tillegg bør du kanskje ha lange og ikkje trekvart ermer. EIn uheldig design. Godt du fekk misstanke før han var satt saman. Ha ei god helg

Tovepia sa...

Så irriterende når man oppdager at plagget ikke ble som forventet..ser Anita har et godt forslag.
Jeg har tatt begynt å fullføre sommerkjolen fra i fjor,og sannelig er jeg spent på om den passer,..finnes jo ikke noe vanskeligere enn å strikke til seg selv;)
Ha ei riktig god helg, klem fra meg;)

Lisbeth, strikkemasker sa...

Ermene er strikket samtidig med jakka, alt i ett stykke. Derfor opprekking. Har spart på bakstykket før jeg la opp til ermer, så jeg har "begynt " på igjen. Når jeg gidder ta fatt.

Helle sa...

Enig i at armene ser ut til å være det største problemet, og du kan jo ikke akkurat gå sidelengs hele tiden heller..

Jeg har dessverre ingen erfaring i å strikke med dette garnet. Har et par nøster i lageret som var tiltenkt en hals..?