Sider

søndag 5. juni 2011

Nesten ferdig: Jakke i Platu Lopi og Létt Lopi fra Birgirsdottir

Nå er den ferdigstrikket. Løse tråder festet.  Skal bare klippe opp og sy i glidelås.  Bare?
Liker veldig godt å strikke i garn fra Birgirsdottir.  Garnet oppfører seg veldig bra på pinnene. Ikke å forakte med litt tykke pinner heller. Haster ikke å bli ferdig før i august med denne.

Såvidt på pinnene: Kjekkasgenser i dobbel Baby Merino fra Pickles. Skal være "å vente på flyplass gjøremål".  Greit å ha lagt opp maskene hjemme. Manglet pinne nr 5, prøver Bambuspinner, kjøpt hos Husfliden i Trondheim.
 
Også såvidt på pinnene. Har lyst på Fanagenser med rund sal. Oppskriften sier SISU duett. Har Finullgarn fra Rauma i mørk blå, må kjøpe til mer ublekt på Husfliden i Trondheim.  Prøvelappen med Finulll sa nei, prøver lell. Starter med en arm.3 kommentarer:

Helle sa...

Jakken din blir kjempelekker. Veldig kjekt med tilbakemelding på både garn og strikkepinner. Fant noen bambuspinner i danamrk (KA- bambuspinner) som var helt supre. Har ikke vært fornøyd med flere av de jeg har fått tak i Oslo. - Gir nå bambuspinner fra Mauds garn en sjanse.

Misemor sa...

Den jakken ser ut til å bli lekker ja. Og du har mye på gang du også, ser jeg. Lykke til! =)

Misemor sa...

Hei igjen.
Har du lyst å være med på min GI-BORT, så ta en titt innom meg. Reklamerer litt slik siden jeg ikke blir oppdatert på bloggrollene rundt omkring. =) Misemor