Sider

onsdag 16. februar 2011

Strikkekaffe hos ELLE MELLE på Frosta

Kurver som bugner av garn

Hos ELLE MELLE på Frosta har de strikkekaffe en dag i måneden. Elin sier de har vært nesten 40 deltakere.  "Da var det trangt om plassen, men triveli". I går var det 22 strikkeglade damer med strikketøy i hendene. Noen heklenåler var også å se. Det gikk mye i baby og barneplagg.  Mange strikkeglade bestemødre. En av damene viste tovet påskepynt og tovet vinhøne. Elin viste hefter med nye modeller fra Dale. Med 10 % på alt garnet denne kvelden ble det kjøpt noen nøster av flere enn meg. 

Skulle så gjerne........

ELLE MELLE fører garn fra mange leverandører og utvalget er stort på den begrensede plassen. Kurver i mange størrelser bugner av garn i mange farger og kvaliteter. Nesten som en godtebutikk.  Det var hos ELLE MELLE jeg ble presentert for Fabel som et fint sokkegarn.  Siden viste Elin meg Delight også. Begge kvalitetene gir tynne gode sokker.  2 nøster med Delight ble med hjem denne gangen også, også noe Sterk fra Du Store Alpakka som jeg har bruk for..... Det ble en trivelig kveld på Frosta med strikkepinnene ved et langbord med kaffe og nybakt gjærbakst. Vi overrasket Elin med besøk og traff igjen "gamle" kjente som vi ikke hadde snakket med på 30 år. Vellykket kveld; mer garn til lager og trivelig treff på ELLE MELLE. Og så fikk vi sett på alt det andre fine på ELLE MELLE, klær og interiør.

Neste strikkekveld er 16. mars.

Garn til lager


2 kommentarer:

Tovepia sa...

Så koselig dette hørtes ut! Ser sannelig ut som en godtebutikk også, og flott garn du fikk med hjem;)
Nyt dagene mot helg, klem fra meg;)

Tone Bjerkan sa...

Herlig med strikkekafe! Skulle ønske vi hadde noe sånt i nærheten av der jeg bor også. Når jeg ser slike hyller med garn blir jeg fylt av de samme følelsene som når barn får muligheten til å velge hva de vil i godtehylla, så jeg er enig med Tovepia der ja. =)